Vacature Assistent Accountant

Vacature assistent accountant

Wij zoeken een Assistent accountant (24 – 40 uur). Wil jij klanten van A tot Z kunnen ontzorgen en adviseren op financieel en fiscaal gebied? Zoek jij een organisatie waar zelf initiatief nemen wordt toegejuicht en waar jouw eigen ontwikkeling hoog op de prioriteitenlijst staat? Lees dan snel verder!

In deze allround financiële functie ben je de gesprekspartner en adviseur van jouw klantenportefeuille. Je verwerkt de financiële administraties en je stelt zelfstandig jaarrekeningen op. Je verzorgt de tussentijdse rapportages en prognoses en stelt de diverse belastingaangiften op (met name inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting).

Wat wordt jou geboden?

 • Een uitdagende en afwisselende baan.
 • Passende arbeidsvoorwaarden bij je verantwoordelijkheden.
 • 25 vakantiedagen (fulltime).
 • Goede pensioenregeling.
 • Een stabiel, informeel en hecht team binnen een groeiende organisatie.
 • Flexibele werktijden.

Wie ben jij?

Cijfermatig ben je een topper, maar jij kijkt verder dan alleen cijfers; ontzorging van de klant is jou op het lijf geschreven. Je werkt secuur en gestructureerd. Naast het feit dat je van nature service- en klantgericht bent, ben je een prettige gesprekspartner.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde diploma op hbo niveau, in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance & Control of SPD.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je beschikt over ervaring met boekhoud-, jaarrekening- en belastingaangiftesoftware. Bedrijfsadministratie Nederland maakt o.a. gebruik van software van Exact Online, Unit4 en Fiscaal Gemak.
 • Je beschikt over actuele vakkennis en houdt deze graag up-to-date.
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.